Dagelijks bereikbaar van 8u tot 21u

logo joerivanloo

✔ Belgisch vakmanschap

✔ Vleesversnijding op maat

✔ Vlees van eigen kweek

Geïnteresseerd in onze diensten?

Bekijk onze webshop!

Paardenvlees kopen in Moerbeke-Waas

Onze vleesgroothandel is dé plaats om paardenvlees te kopen in regio Moerbeke-Waas in de buurt van Antwerpen. Met onze passie voor vlees en de boerenstiel in het algemeen richtten wij, Joeri en Ann, deze zaak in 2008 op. Vandaag de dag kan je bij ons heel wat kwaliteitsvlees vinden van verschillende rassen en (dier)soorten. Bovendien kan je – op aanvraag – jouw vlees laten versnijden volgens jouw wensen. Ontdek hieronder meer over het paardenvlees dat je kan kopen in onze boerderij in Moerbeke-Waas in de omgeving van Antwerpen.

Eerlijk paardenvlees aankopen via onze vleesgroothandel in Moerbeke-Waas bij Antwerpen

Wij kweken en verkopen vooral runderen van verschillende rassen, maar daarnaast hebben wij nog een andere specialiteit: de verkoop van (h)eerlijk paardenvlees. Het paardenvlees dat je bij ons kan aankopen in Moerbeke-Waas in regio Antwerpen is mager vlees en is bovendien rijk aan ijzer. Verder is het vlees ook zoeter dan rundsvlees. Ben je toch meer fan van rundsvlees of wil je gewoonweg beide soorten verkopen in jouw slagerij? Bekijk dan eens ons aanbod aan gerijpt vlees. Je vindt er bijvoorbeeld heerlijke dry aged Charolais terug. Op onze boerderij zal je ook het ras witblauw aantreffen. Zo krijg jij Belgisch witblauw van eigen kweek aangeleverd. Ten slotte vind je bij ons ook kalfsvlees terug. Dat vlees kan je zowel verkrijgen in karkas als in deelstukken.  

Laat van je horen als je vragen hebt

Heb jij vragen over het paardenvlees dat je kan kopen in onze vleesgroothandel in Moerbeke-Waas, bij Antwerpen? Of wil je meer te weten komen over ons ander assortiment? Laat dan zeker van je horen via het e-mailadres info@joerivanloo.be, via het telefoonnummer 09 326 00 74 of via het contactformulier op de contactpagina. Wij staan klaar om jou verder te helpen.
 
joerivanloo foto koe met familie joerivanloo foto koe joerivanloo foto koe 2