Dagelijks bereikbaar van 8u tot 21u

logo joerivanloo

✔ Belgisch vakmanschap

✔ Vleesversnijding op maat

✔ Vlees van eigen kweek

Geïnteresseerd in onze diensten?

Bekijk onze webshop!

Boerderij met witblauw in Moerbeke-Waas

Maak kennis met onze boerderij en vleesgroothandel met Belgisch witblauw in Moerbeke-Waas. Wij hebben als kwekers van witblauw in regio Antwerpen onze eigen runderen die wij met veel respect behandelen. Onze boerderij en vleesgroothandel in Moerbeke-Waas heeft naast Belgisch witblauw ook andere vleessoorten in het assortiment. Denk maar aan paardenvlees en kalfsvlees. Ontdek hieronder meer over ons aanbod als kwekers en leverancier van onder andere Belgisch witblauw in regio Antwerpen.

Meer over onze boerderij met witblauw in Moerbeke-Waas

In 2008 startten wij met de Vleesgroothandel Van Loo. Die stap was logisch omdat wij allebei in die sector zijn opgegroeid. Omdat wij kwekers en leverancier zijn van het ras witblauw, vind je op onze boerderij in Moerbeke-Waas bij Antwerpen heel wat rundveestallen terug waar wij het Belgisch witblauw huisvesten. Verder is het interessant om te weten dat wij als leverancier van Belgisch witblauw in regio Antwerpen rechtstreeks leveren bij slagers. Heb je interesse in een andere vleessoort? Goed nieuws, wij hebben een ruim assortiment aan verschillende vleestypes. Leer meer over ons kalfsvlees, paardenvlees of dry aged vlees. Het kalfsvlees bijvoorbeeld is verkrijgbaar in karkas én in deelstukken. Het paardenvlees is dan weer een specialisatie van de familie. En bij ons vind je dry aged vlees terug van verschillende rassen, zoals Charolais, Herford en Limousin. Als kwekers en leverancier van onder andere Belgisch witblauw in regio Moerbeke-Waas bij Antwerpen mag je er zeker van zijn dat je kwaliteitsvol vlees met veel smaak geleverd krijgt.

Contacteer ons voor meer informatie over ons aanbod

Heb je vragen over onze boerderij uit Moerbeke-Waas met onder andere Belgisch witblauw? Of wil je meer weten over ons als kwekers en leverancier van Belgisch witblauw in regio Antwerpen? Contacteer ons dan vandaag nog via het e-mailadres info@joerivanloo.be, via het telefoonnummer 09 326 00 74 of via het contactformulier. Ook voor boerderijfeestjes kan je op onze (kinder)boerderij terecht. Wij garanderen jou alvast één ding: het wordt een origineel en uniek feest.   
 

joerivanloo foto koe met familie joerivanloo foto koe joerivanloo foto koe 2