Joeri en Ann zijn niet alleen een gelukkig en hard werkend getrouwd koppel en fiere ouders van Julie en Louwie, maar delen ook van kindsbeen af aan de passie voor de boerenstiel.
De kennis wordt doorgegeven van generatie op generatie, iedereen krijgt het bij familie Van Loo – Dieleman met de paplepel mee. Ann is een échte boerendochter. Van ouders op dochter, en ondertussen alle clichés doorbroken; een charmante, “Schoonste Boerin van Vlaanderen”-kandidate die onbewust op zoek was naar een al even gepassioneerde man. Deze match vond ze bij Joeri Van Loo. Joeri, zoon van vleesgroothandelaar Rudi Van Loo met als hobby een boerderij met Belgisch Wit Blauw vleesvee.
Gestart als hobbyboerderij en gegroeid tot een bloeiend bedrijf.
Een Belgisch Wit Blauw fokkerij die ondertussen stamboek herkend is en dit met rechtstreekse afzet naar slagers.
Dit geleid door een koppel; vakbekwaam door hun
kennis en ervaring
In 2008 startten ze samen Vleesgroothandel Van Loo op en in 2010 werd een nieuwe rundveestal gebouwd om de groeiende veestapel te huisvesten.
In 2014 ondergaat het bedrijf een grondige aanpak:
de vraag naar versnijding en versneden delen blijft stijgen.
Dus bouwen ze een nieuwe snijzaal met het oog op alle normen, eisen en verplichtingen van morgen.
In 2015 wordt deze snijzaal uitgebreid met een frigo dry-aging. Dit om in te spelen op de vraag naar gerijpt dry aged vlees.
Uitgebalanceerde voeding, een grote liefde voor hun veestal, kwaliteit als hoogste in het vaandel.
Goed opgeleide vakmannen versnijden het vlees in een zeer moderne atelier om zo enkel en alleen het beste te leveren aan hun klanten.
Een goed stuk vlees begint bij een goed rund daarom doet Joeri de persoonlijke selectie van de levendige runderen volgens de wensen van de klant, hetgeen uiteraard tevreden klanten oplevert.
Persoonlijke selectie van de levendige runderen volgens wensen en eisen van de klant
Persoonlijk uitkiezen in het slachthuis per aanvraag
In karkas, uitgebeend of afgepeld en vacuum getrokken
Rijpen van runds- en varkenscarré
Ook jouw beesten kan je bij ons laten ‘verwerken’
Steeds vers: first in/first out
Evenwichtige en uitgekiemde voeding
Maatwerk: versnijding naar wensen van de klant
Je weet op vooraf wat je binnenkrijgt
Levering volgens afspraak en in eigen beheer
Eigen runderen
Hygiëne, kwaliteit en constante service