Dry aging in regio Antwerpen
Van Loo heeft een dry aging koelkast in zijn vleesgroothandel in Moerbeke-Waas bij Antwerpen staan, waardoor wij jou kunnen voorzien van dry aged vlees. Als leverancier van diverse soorten vlees leveren wij rechtstreeks bij onder andere slagers. Ons team bestaat uit ervaren en vakbekwame medewerkers die met passie hun werk uitvoeren.
Het dry aging proces van het vlees in onze handel in regio Antwerpen verder uitgelegd
Om dry aged vlees te bekomen, moet het vlees in karkassen rijpen aan de lucht en dat voor minstens 21 dagen. Die rijping gebeurt in de dry aging frigo die zich bevindt in
onze vleesgroothandel in regio Antwerpen. Tijdens de rijping vormt zich een harde korst rond het vlees. Daardoor zal het vocht verdampen in het vlees en als resultaat krijgt het vlees een intensere smaak.
Neem contact met ons op als je een samenwerking wilt aangaan
Wil je graag een samenwerking aangaan met ons als leverancier van onder andere dry aged vlees, zoals Herford gerijpt vlees of Charolais gerijpt vlees? Of wil je meer weten over het dry aging proces dat wij gebruiken in onze handel in Moerbeke-Waas in de buurt van Antwerpen? Neem dan contact op via het e-mailadres
info@joerivanloo.be, via het nummer
09 326 00 74 of via
het contactformulier. Ontdek zeker ook eens ons andere aanbod aan vleesproducten, zoals ons kalfsvlees dat verkrijgbaar is
in karkassen en in deelstukken.